torsdag 18. november 2010

På vei til London

Det ble visst ikke noe blogging før jeg skulle ut på reise igjen. Jeg har for det meste bare restituert og sett på den nye sminken min. Nå sitter jeg og min kjære bestevenn på flyet retning London, og vi gleder oss! Husk å følge med her når jeg er tilbake, da blir det nemlig konkurranse! Gled dere, så snakkes vi neste uke! Eller kanskje jeg mmser litt?

4 kommentarer:

 1. Kos dåkke i London! *missunne :)*

  SvarSlett
 2. Kaja! De har eyelineren du hadde lyst på her i Trondheim. Virker ikke som Tartan kolleksjonen har slått så godt an. Si fra hvis du vil jeg skal sende deg en... (du må betale for den da ;)). Håper du koser deg masse i London. Har hørt rykter om tilbud på Urban Decay paletter på Boots :) Og du... syns du burde legge ut flere bilder med hele ansiktet ;) Jeg lurer også på om du kan dele favoritt bloggene dine med meg (utenlandske).

  Det var det! ;)

  SvarSlett
 3. God tur, kos deg i London. London er fantastisk :D

  SvarSlett
 4. Takk for tilbudet anonym, det var veldig snilt av deg! Men jeg fant den faktisk på MAC Pro i dag! Snakk om å være heldig. Kan godt legge ut flere bilder av hele ansiktet, og veldig gjerne dele favorittbloggene mine!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...