fredag 15. april 2011

Home at last

Jeg er hjemme! Eller, jeg kom jo hjem i går ettermiddag. Vi reiste formiddagen onsdag (lokal tid) og etter 24 timer på reisefot var vi i Bergen torsdag ettermiddag lokal tid. Jeg må være ærlig, det var en ganske jævlig reise. Den var lang og slitsom, og den lengste flyturen (Memphis til Amsterdam) gikk umenneskelig seint. Da vi kom hjem pakket jeg ut litt og fikk gitt gaver til min bestevenninne Martha, før jeg sovnet på sofaen. Det er somregel et dårlig sjakktrekk å sovne på sofaen når man skal prøve å unngå jetlag, men jeg klarer å sove så mye at jeg sov som en stein hele natten. Jeg kunne nok sovet lenger egentlig.

Jeg er igang med utpakking nå, og legger alt dere skal få se i en egen bunke sånn at jeg kan fotografere alt senere. Masse ny sminke, og litt til en heldig leser også! Når jeg tenker på hvor mye penger jeg har brukt, og ser hvor lite (jeg syns ihvertfall det er lite) ting jeg har, syns jeg det er rart. Men det er vel egentlig ganske mye, siden vi hadde ca. 70kg bagasje. Derav ca. 60kg var mine ting. Pluss en 15-20kg håndbagasje. Rommet og leiliheten er et eneste stort kaos nå, for de som lurte. Jeg har en stor jobb foran meg, som jeg må gjøre alene fordi kjæresten min reiser straks til Sandefjord for å jobbe i påsken. Jeg har også tatt masse bilder, men jeg har ikke fått sett gjennom de ennå. Ikke se bort ifra at det blir flere gigantiske innlegg i løpet av helgen!

English: After about 24 gruesome hours of travel we got back home to Bergen Thursday afternoon. The trip was just so long, and I barely slept. We got home at abour four, and after some gift giving I fell asleep on the sofa. Not the best move if you want to aboid jet lag, but I can sleep any time so I slept like a baby all night as well.

I have loads to do before I can blog. I have about 70 kilos to unpack, but I’ve already started to seperate all my new things so I can photograph everything for you. There are also loads of pictures from the trip I haven’t even seen yet. So expect loads this weekend!

IMG_1553

Another random picture from Vegas. This is the Sphinx at Luxor Hotel & Casino, which is actually bigger then the real Sphinx in Egypt.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...