mandag 23. mai 2011

Svar på spørsmål

Det har tatt litt tid før jeg har fått satt meg ned for å svare på spørsmålene, men nå ligger jeg her på sofaen og føler det er perfekt tidspunkt. Jeg er litt skuffet over at det ikke ble flere spørsmål, men jeg vil selvfølgelig takke alle om stilte spørsmål.

Q: Hvordan ble du og typen sammen? A: Vi møttes på vors hos ei felles venninne. Jeg var der med bestevenninna mi og hun visste allerede hvem han var, så den kvelden gikk hun hardt inn for å spleise oss, og det funket. Vi var begge interessert i hverandre så fort vi så den andre, så det var ikke akkurat vanskelig.

Q: Favorittsang? A: Den utrolig smakløse Cherry Pie av Warrant. Den er bare fantastisk!

Q: Kan jo kanskje spørre her samtidig, om du har noen tips til pudderfoundations som ligger greit på huden? Bruker I.D. bare minerals på 3. året nå, og den funker for meg, men kanskje finnes det noe annet spennende der ute? A: Jeg bruker aldri mineralsminke, så kan egentlig ikke si noe om mineralfoundation. Jeg får utbrudd med en gang jeg bruker mineralfoundations. Men jeg kan likevel anbefale pudderne fra Chanel, og selvfølgelig fra MAC hvis Chanel blir litt i det dyreste laget. Jeg bruker veldig lite pudderfoundations da, holder meg somregel til veldig tykke, flytende foundations. Hvis du sliter med å legge den du pleier å bruke så kan det være du ikke bare lar kremen trekke godt nok inn før du påfører pudderet.

Q: Kan du ta bilde av alle kjøpene dine i Las Vegas? A: Jeg har allerede pakket endel til flyttingen, men her er en annen god del:

DSC_0048

Q: Hva er dine absolutte favorittprodukt innen sminke, hudpleie og hårpleie? A: Jeg har ennå ikke funnet mange produkter jeg elsker så mye at jeg aldri kommer til å bytte de. Den eneste jeg kommer på som jeg vil bruke til jeg dør er Creme de la Mer. Men disse er favoritter, selv om de ikke er absolutte favoritter:

DSC_0046

Q: Favoritt dekkstift og concealer? A: Akkurat nå bruker jeg MAC Studio Finish concealer med Benefit Powderflage oppå. Jeg blir veldig fornøyd, men jeg kan ikke kalle MAC SF for en absolutt favoritt. Jeg har ikke gitt opp jakten. Ellers bruker jeg YSL Touche Eclait som er rimelig fantastisk men ikke dekker godt nok til å brukes rundt øynene mine. Jeg kan anbefale Powderflage veldig sterkt, til å ha oppå alle concealere for å lysne.

Q: I tillegg favoritt leppestift denne våren? om du anbefaler noen i sterke nyanser? A: Utenom røde leppestifter, som jeg alltid elsker, foretrekker jeg orange leppestifter nå i høst. MAC Vegas Volt er veldig fin uten å være alt for knallfarget. Jeg elsker også MakeUpForEver nr. 42 som er nærmere neonoransj. Så langt i år har jeg brukt MAC Lady Danger veldig mye, som er en matt rød med veldig mye oransj i seg.

Q: Jeg var veldig stor fan av den forrige bloggen din. Vil du begynne å skrive litt mer personlig/legge ut bilder igjen? Q: Jeg har tenkt på å gjøre det veldig lenge, så jeg kan godt gjøre denne bloggen litt mer personlig. Takk for at du fulgte både den gamle og denne bloggen min!

4 kommentarer:

 1. Hvor i Vegas kjøpte du de Bordello skoene? Hvor mye norske (ca) kostet de? Kjæresten drar til Vegas om en uke, har så sykt lyst på sånne sko :P

  SvarSlett
 2. Jeg kjøpte de i Los Angeles, men jeg så de på en butikk litt utenfor the strip som heter Strings of Las Vegas som selger stripperklær og porno. De fleste taxisjåfører vet hvor den er, hvis ikke er adressen 4970 arville street. Lurer på om de kostet ca. 300kr, ikke mye mer enn det i hvertfall. Desverre er de et mareritt å gå på!

  SvarSlett
 3. okei, tusen takk for svaret :) hvordan er størrelsene da? brukter til vanlig 38/39.. Bryr meg ikke om de er vonde å gå på, setter de bare på utstilling i vitrineskapet mitt uansett haha!

  SvarSlett
 4. Jeg kjøpte de i 36 og jeg pleier å bruke 36/37

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...