søndag 29. januar 2012

Gyaru

Dere vet jo at jeg er hektet på asiatisk, og spesielt japansk, sminke akkurat nå, og når det kommer til sminke i Japan er det umulig å unngå den utrolig vakre modellen Tsubasa Masuwaka. Hvis jeg har forstått det riktig er både merkene Dolly Wink og Candy Doll hennes, men Dolly Wink blir produsert av Koji. Ikke alltid like lett å sette seg inn. Hun er i hvertfall superpopulær blandt gyaru jentene, som er en subkultur i gatemotebildet i Tokyo.

Gyaru sminke er ikke så veldig spesiell for vestlige, masse vipper og ellers ganske nude med milky lepper. Jeg ser mye bruk av sirkellinser, som er kontaktliser som er litt større enn irisen deres og får øynene til å se større ut.

Den typen vipper de bruker, men spisse punkt får også øynene til å se større ut, og asiatiske jenter kan legge vippene på en måte som faker det store øyet enda mer. Hvis du ser nøye på bildene av Tsubasa kan du legge overvippene litt utenfor øyet i ytterkanten, og undervippene ligger tett inntil vippekanten inderst, men ytterst blir de lagt lenger ned og treffer overvippene der de ligger utenfor øyet. På bildene kan dere se at de ligger for langt ned, med på avstand ser det bare supersøtt ut.

IMG_0134

tumblr_ly8h2muGIi1qgu8e2o1_500

tumblr_lycvlz4Oaq1qke4i5o1_500

Hun ser kanskje ut som hun er 14, men hun er faktisk 26! Men litt av greia med gyaru-looken er vel å se veldig ung og dukkete ut.

En annen måte å forstørre øynene er å legge en superfin linje med brun eyeliner litt lenger under vippekanten. Hvis du har mørke ringer eller mørk hud kan du fylle ut med hvit eller nude eyeliner i mellomrommet mellom den naturlige og den falske vippekanten. Jeg gjør dette hele tiden og er vel egentlig superhekta på dukkeøye-looken! Jeg er sikker på at det kan få hvem som helst til å se supersøte ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...