lørdag 9. juni 2012

Takk for meg

Jeg vet mange er imot det, men jeg har bestemt meg for å slutte å blogge i Skjønnhetsbloggen. Etter å ha hatt den i over to år er det bare ikke gøy lenger, og det føles mer som en slitsom jobb enn en hobby. Etter at jeg ble gravid har prioriteringene mine forandret seg ganske heftig, og jeg har ikke lenger samme pasjonen for skjønnhetsprodukter. Selvfølgelig elsker jeg det fortsatt, men jeg har liksom ikke et like stort behov for å prøve alt bare for å prøve det, og bruke masse tid og penger på det. Jeg håper dere forstår at det ikke ville være en like god blogg hvis jeg ikke elsker å lage innleggene. Jeg startet denne bloggen for meg, og jeg avslutter den for meg.

Sannsynligheten for at jeg aldri blogger igjen er jo ganske liten, og jeg har litt lyst å starte en blogg der jeg kan skrive om alt jeg vil, fra baby, interiør og sminke til mote og mat. Men så langt har jeg ikke kommet ennå, jeg er jo akkurat ferdig med skolen! Det er fortsatt så masse å gjøre før babyen kommer i oktober, og gudene vet hvor hektisk livet blir etter det! Jeg kommer uansett ikke til å fjerne Skjønnhetsbloggen, og hvis jeg starter en ny blogg kommer jeg til å annonsere det her.

Jeg kan også følges på Instagram (kajahytland) og Twitter (RoseRenard)

-----------------------------

For dere som har fulgt med en stund kan jeg annonsere at jeg i går fikk vitnemål fra Face Stockholm, og jeg er nå en utdannet make-up artist! Ganske sykt å ha en ny utdannelse, og mildt sagt deilig å være ferdig med skolen! Jeg skal fortsatt jobbe på Cinemateket i tre uker til før sommerferien, og jeg ser virkelig frem til å slappe godt av i fire uker og besøke både pappa og Italia!

Ooooooooooog vi har funnet ut at vi skal få en liten sønn! Han er aktiv, sterk og frisk, og jeg føler at jeg begynner å bli kjent med den lille gutten i magen min. Jeg har jo allerede shoppet alt for mye, og det er på tide å starte med barneværelset. Det er nesten fire måneder til han kommer, og navnet hans er hemmelig til den tid! Hvis jeg ikke har startet en ny blogg innen den tid kan jeg godt annonsere fødselen og navnet hans her hvis dere er interessert. Skulle bare mangle etter at (noen av) dere har fulgt meg så lenge.

English: I’ve decided to stop wrighting this blog, it’s just not fun anymore and that’s why I started it, as a fun hobby. I will not delete it though. There is a big chance I will start a lifestyle blog during the summer, and if I do I will of course announce it here. Thank you all for following me and reading all this time.

4 kommentarer:

 1. Trist, men jeg skjønner godt hva du mener. Lykke til med den lille! Siri

  SvarSlett
 2. Jeg begynte å følge med før det ble "skjønnhetsbloggen", altså da den heter kajaelisabeth, og har fortsatt fulgt med selv om jeg ikke er fan av å lese om skjønnhetsprodukter. Så jeg gleder meg til den dagen du evnt startet en blogg som handler om andre ting!!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for at du har fulgt meg så lenge! den nye bloggen kommer ganske snart, må bare få laget en header, og der skriver jeg nok mye om megselv og om masse annet

   Slett
 3. Kjekt å lesa bloggen din Kaja! blir litt som me holde litt mer på kontakten enn bare fb. Håpe du har d fint å kose deg me å ver gravid. Lykke te me den lille når han komme! Så komme eg gjerna på besøk ut i høst viss d passe :D klem fra Lille Mette

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...