tirsdag 25. juni 2013

Nye sminkemerker

Det er mye nytt på skjer som sminkefronten denne sommeren, og da snakker vi ikke bare nye produkter med helt nye merker!

michael-kors-cosmetics-1michael-kors03-600x376

Michael Kors har startet med sminke (med Estee Lauder i ryggen, leste jeg i en artikkel) som slippes i september. Det starter med tre kolleksjoner; Sporty, Sexy og Glam. Den vil først bli solgt i utvalgte Michael Kors flaggskip rundt om i verden (antar at det vil bli mulig å finne ut hvilke på nettsidene deres når den tid kommer), men ingen ord ennå om det vil bli distribuert til andre butikker. Ut ifra det eg har lest virker det som om det ikke blir like dyrt som Chanel, Dior osv., men det ser jo ut som om det kan bli noen spennende produkter.

o-MARC-JACOBS-SEPHORA-570sdfsdfsf

I august (USA og Canada) lanseres Marc Jacobs Beauty, i samarbeid med Sephora. Dette virker spennende, og det blir hele 122 forskjellige produkter! Se på de neglelakkflaskene! Veldig MJ og et friskt pust på markedet spør du meg. Merket skal lanseres på verdensbasis, men man kan jo anta at det kun blir i Sephora sine egne butikker (men de har jo butikker i mange land i Europa, liste finnes på nettsidene).

page-one

Det er også et rykte der ute at Gucci skal starte sminkemerke i 2014, og det er jo bare beyond exciting! Ingen mer info enda desverre.

English: So many exciting things happening in beauty this summer! In September Michael Kors will launch a beauty line at select flagship stores worldwide and in August Marc Jacobs Beauty will launch at Sephora in the US and Canada (set to go worldwide). AND there’s a rumour that Gucci will launch a line in 2014!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...